Het geheim van de handrem

Je bent ondernemer, ambitieus, hardwerkend en iedere dag bezig de onderneming te laten groeien. En ja, er is wel enige groei. Met veel inspanningen ben je bezig en zie je de onderneming een heel klein beetje groeien. Maar er zijn ook momenten dat je de indruk hebt dat je weer achteruit fietst. Je hebt al veel gedaan en veel gesproken met je team, maar je krijgt er niet de vinger achter wat de organisatie remt in de groei.

Bovenstaande is herkenbaar voor veel MKB-ondernemingen. Aan ambitie, visie, inzet en potentie geen gebrek, echter is er iets wat er voor zorgt dat de gewenste groei niet wordt gerealiseerd.
Uit onze ervaring blijkt in de praktijk dat die organisaties proberen vooruit te komen met de handrem erop. Dat kost niet alleen heel veel inspanning, het levert veel frustraties op in de gehele organisatie. Er wordt van alles geprobeerd en het levert niet het gewenste effect.

Kenmerkend voor die organisaties is dat er door de tijd heen al zoveel verschillende zogenoemde verbeteringen in gang zijn gezet, dat de organisatie er op den duur moe van wordt met alle gevolgen van dien.

Herken jij je in bovenstaande, dan wordt het tijd om een gesprek aan te gaan met CxOrange. Wij kennen het geheim van de handrem en willen je graag helpen om de handrem er af te krijgen en vervolgens in de gewenste versnelling te komen.

Bekijk ook...

De SWOT workout
Het geheim van de handrem
Het geheim van de versnelling