Met de juiste inspanning de beste resultaten

Samen met jouw managementteam één dag op een andere manier in gesprek op locatie. Als MKB ondernemer zul je onderstaande vragen herkennen.

  • Wil jij een sterk en vitaal team dat jouw ambities gaat realiseren?
  • Wil jij inzicht in de weg die leidt naar het realiseren van jouw succes?
  • Wil jij er zeker van zijn dat jouw team de juiste dingen goed doet?

Is het antwoord op de deze drie vragen ja, dan is het tijd voor de SWOT work-out.
Tijdens de SWOT work-out ga je samen met je team, aan de hand van de SWOT-app, intensief aan de slag en aan het werk om een concrete strategie samen te stellen om jouw organisatie op het juiste spoor te zetten.
Met deze korte, intensieve work-out voor jou en je team maak je in één dag jouw organisatie fit en klaar voor de volgende fase.
De deelnemers ontvangen nadien allen gratis het boek De SWOT-analyse 2.0.

Een goede SWOT work-out zet een verandering in gang op weg naar Stip!

Wat is het geheime recept voor een succesvol bedrijf? Wat maakt het dat je tot de 20 procent meest productieve (rendabele?) bedrijven van de branche behoort. Heb jij het goede antwoord op de complexiteit van de beleidsvoering? Een goede SWOT work-out zet een verandering in gang op weg naar Stip!, het punt op de horizon waarmee je als inspirerende en motiverende leider de organisatie een doel en een richting geeft. De visie waarmee je als bedrijf tot de besten behoort binnen jouw branche en waarbij de mensen trots zijn op de bijdrage die ze hebben geleverd aan een ‘ander resultaat’. Een ‘ander resultaat’ vraagt eerst ‘anders denken’ en ‘anders handelen’ van het management en de mensen van jouw organisatie. Jij bent degene die leiding gaat geven aan deze verandering.

 

Bekijk ook...

De SWOT workout
Het geheim van de handrem
Het geheim van de versnelling